Filosofische praktijk

Als afgestudeerd filosoof help ik je graag een stap verder bij allerlei vraagstukken waarmee je worstelt. Vaak zijn het weerbarstige gedachten die blijven spoken in je hoofd; thuis of op het werk. Van een conflict met een collega tot twijfels over een keuze of een vaag gevoel van onvrede en onbehagen over je privé leven.

Graag help ik je vanuit de optimistische gedachte dat het anders kan.  Vragenderwijs in een open gesprek en al doende via speelse en creatieve interventies help ik je meer inzicht en helderheid te krijgen in jouw vraagstuk. Ik hanteer geen vastomlijnde methodiek, want improviserend ontwikkelt zich een aanpak die bij jou past.

Het liefst noem ik mij een blikopener, omdat dit praktische huis-, tuin- en keukenhulpje bij mij en mijn manier van werken past. Een blikopener maakt namelijk los wat vast zit, zodat eruit kan komen wat erin zit. Bovendien brengt een open blik ruimte in denken en doen.

Voor een kopje koffie of thee in een inspirerende omgeving ben je van harte welkom. Of ik kom bij jou langs. Vrijblijvend maken we kennis en ontdekken we of het klikt.

Tarief: Vanaf € 30,-  per uur tot € 60,- per uur (naar draagkracht in overleg te bepalen).

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig?

Bel dan naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

Een reis van duizend kilometer begint met één stap (een taoïstische gezegde).

 

 

alles over mijn activiteiten