de-blik-opener

Op mijn website de-blik-opener.nl vindt je informatie over mijn activiteiten als coach en filosoof.

Mensen die behoefte hebben aan een gesprekspartner kunnen bij mij terecht voor coaching en advies. Graag help ik bij vragen of problemen waarmee iemand worstelt. Dit kunnen allerlei soorten problemen zijn, van een conflict met een collega op het werk tot een vaag gevoel van onvrede en onbehagen over je privé leven.

Daarnaast ben ik begonnen met het opzetten van filosofische activiteiten in ons atelier aan huis, waaronder een kennismakingscursus. Deze cursus start in het voorjaar van 2019.

 

 

 

 

 

Ik heb deze website de blikopener genoemd omdat dit praktische huis-, tuin- en keukenhulpje past bij mij en mijn manier van werken. Want een blikopener maakt los wat vast zit, zodat eruit kan komen wat erin zit. Bovendien brengt een open blik ruimte in denken en doen.

Neem hier alvast een kijkje

 

 

alles over mijn activiteiten