Klussendienst

Kom je zelf niet toe aan allerlei huis, tuin en keuken klusjes door een drukke baan, ziekte of ouderdom? Dan help ik je graag als particulier, volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’.  Op de knieën in de tuin onkruid wieden, in huis de zolder eens goed onder handen nemen of de woonkamer restylen. Ik doe het met plezier, want ik hou van werken met mijn handen en kom graag langs.

Onderhoud, ontwerp en aanleg van een groene tuin

Voor eenvoudige tuinwerkzaamheden bied ik mij graag aan. Onkruid wieden, licht snoeiwerk, gras maaien en andere groene tuinklussen. De tuin winter- en/of voorjaars klaar maken? Ik heb er lol in! Meedenken over een andere inrichting kan ook, inclusief het uitvoeren van het nieuwe ontwerp.

Opruimen en ordenen in huis

Veel spullen in huis, in kastjes of op zolder en je bent het overzicht kwijt? De chaos komt op je af en je wilt de boel weer op orde? Graag help ik je mee bij het maken van keuzes: wat bewaren en wat wegdoen? Samen opruimen en ordenen en alles wat je wilt bewaren op een efficiënte manier opbergen. Zo ontstaat er rust in je huis en wellicht in je hoofd.

Meubels en accessoires een tweede leven geven

Ben je uitgekeken op een kast, een tafel of een kandelaar? Met een andere kleur of ander hang- en sluitwerk kan het weer passen in je interieur. Een dierbare meubelstuk of accessoire kan door hergebruik een tweede leven krijgen. Ik help je hier graag bij.

Advies, tips en styling van het interieur

Misschien wil je graag een verandering in je huis of tuin, bijvoorbeeld een andere sfeer of meer rust en gezelligheid? Dan help ik je graag, met creatief advies, praktische tips en een verrassende styling. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke smaak, met behulp van een mood board, een plattegrond met meubels op schaal, kleurentests, enzovoorts. Zo ontstaat er gaandeweg een nieuw ontwerp en help ik je desgewenst bij de uitvoering.

Advies, tips en styling bij verkoop van je huis

Wil je verhuizen en lukt het niet om je huidige woning te verkopen? Met de blik van een potentiële koper bezichtig ik je huis en geef praktische tips die helpen bij het up to date maken van je woning. Veelal is het een kwestie van opruimen, opfrissen en herschikking van enkele meubels en accessoires.

Tarief klussen via de regeling dienstverlening aan huis: € 17,50 per uur (exclusief reiskosten à € 0,19 per km en materiaalkosten).

Tarief overige klussen (tuinontwerp en interieurontwerp en interieurstyling): € 30,- per uur (exclusief reiskosten à € 0,19 per km en materiaalkosten).
 

Bel voor meer informatie naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

 

 

 

 

alles over mijn activiteiten