Open atelier Nieuwe Pekela

Schilderles, workshops en teamuitjes

Als beeldend kunstenaar en docent kunstzinnige vorming organiseer ik met veel plezier activiteiten op creatief gebied: van workshops, teamuitjes tot vaste schildersgroepen.  Graag breng ik mijn plezier in en kennis van schilderen  over op anderen. Veel is er mogelijk in mijn atelier, waar alle activiteiten zich afspelen, een gezellige ruimte met houtkachel. Met mooi weer is onze sfeervolle tuin natuurlijk ook beschikbaar. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende activiteiten.

Schildersgroepen

Op woensdagavond of donderdagmiddag kan er geschilderd worden onder mijn begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding pas ik aan bij ieders individuele vraag en ervaring. Het allerbelangrijkste is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het creatief bezig. Tussentijds instromen is mogelijk, indien er plaats vrij is. Mijn accent ligt op schilderen met acrylverf, omdat er veel mogelijk is met deze verf en het snel droogt. Het basismateriaal voor schilderen met acryl verf is aanwezig, zoals verf en kwasten. Gebruik je liever andere materialen om mee te werken, bijvoorbeeld olieverf of krijt, dan kun je  natuurlijk ook je eigen materialen meenemen.

Tijdstip:  Woensdagavond: van 19:00 uur – 21:30 uur of donderdagmiddag: van 13:30 uur – 16:00 uur.

Verhindering: Deelname aan de schildersgroep is niet facultatief of vrijblijvend. Daarom bij verhindering 24 uur van te voren afmelden via de mail of telefonisch. Vakanties worden in onderling overleg afgesproken.

Kosten: € 15,-  per keer (inclusief koffie en thee en basismaterialen, exclusief schilderdoek).

 

 

 

 

 

Schilderworkshops

Wil je af en toe creatief bezig zijn en je niet verbinden aan een vaste schildersgroep, dan kan dat ook. Per seizoen organiseer ik één of twee  schilderworkshops in mijn atelier. De eerst volgende data voor de schilderworkshops zijn: 25 januari, 28 maart, 23 mei en 27 juni 2020.

Winterworkshop schilderen 25 januari 2020

Na de zomer- en herfstworkshops volgt natuurlijk ook een winterworkshop.  Het onderwerp van deze winterworkshop is: Rust of voorjaarskriebels?  De winterperiode vind ik een ambivalente tijd, het is zowel een periode van rust en stilte alsook een voorbereiding op de lente. In de natuur wordt hard gewerkt om weer klaar te zijn voor het nieuwe groei seizoen terwijl het ook nog een periode van stilte en rust is. Ook mensen zijn in de winterperiode vaak wat rustiger terwijl ze ook al voorjaarskriebels krijgen. Dit dubbele karakter van de winter biedt een mooi vertrekpunt voor deze winterworkshop.

Gedurende de workshop begeleid ik jullie individueel. Halverwege de workshop wordt er een lekkere lunch geserveerd. Uiteindelijk ga je naar huis met een schilderij passend bij jouw beleving van de herfst.

Datum: Zaterdag 25 januari 2020. Tijdstip:   11:00 uur – 16:00 uur. Kosten: € 45,00 (inclusief lunch, koffie en thee en materialen).

Overige activiteiten

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor jouw team, organisatie of vriendengroepje? In overleg is er veel mogelijk: Met elkaar een middagje schilderen aan de hand van een thema, samen een schilderij maken als afscheidscadeau voor een collega, elkaar naschilderen in de vorm van een karikatuur,  enz. Ook een combinatie van activiteiten gericht op teambuilding zijn mogelijk. In overleg ontwikkelen we een programma dat past bij jouw vraag.


Ben je geïnteresseerd in de schildersgroep, een workshop en/of een andere creatieve activiteit en wil je meer informatie? Bel dan naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

Locatie: Ds. Sicco Tjadenstraat C 120  9663 RE te Nieuwe Pekela (Parkeren graag aan de hoofdstraat langs het Pekelder diep. Het atelier bevindt zich achter het woonhuis.)

KVK-nr: 76511596. BTW-ID: NL003095689B85

 

 

alles over mijn activiteiten