Creatieve activiteiten

Schildersgroepen

Na jaren zijn er weer schildersgroepen actief in ons atelier aan huis. In een gezellige ruimte met houtkachel kan er op woensdagavond of donderdagmiddag geschilderd worden onder mijn begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding pas ik aan bij ieders individuele behoefte en vraag. Het allerbelangrijkste is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het creatief bezig. Tussentijds instromen is mogelijk, indien er plaats vrij is.

Het basismateriaal voor schilderen met acryl verf is aanwezig, zoals verf en kwasten. Gebruik je liever andere materialen om mee te werken, bijvoorbeeld olieverf of krijt, dan kan dat ook. Deze materialen zijn echter in zeer beperkte mate aanwezig. Je kunt dan natuurlijk ook je eigen materialen meenemen.

Wil je liever iets anders doen op creatief gebied? Bijvoorbeeld beeldhouwen met speksteen? In overleg is er veel mogelijk. Zolang de activiteiten maar tegelijk plaats kunnen vinden zonder elkaar te storen.

Tijdstip: 

Woensdagavond: van 19:00 uur – 21:30 uur (gestart op 30 januari)

Donderdagmiddag: van 13:30 uur – 16:00 uur (gestart op 7 februari)

Duur: De bijeenkomsten zijn 2,5 uur per keer. De deelnemers aan de schildersgroep komen wekelijks bij elkaar. Vakanties worden in onderling overleg afgesproken.

Verhindering: Deelname aan de schildersgroep is niet facultatief of vrijblijvend. Daarom bij verhindering 24 uur van te voren afmelden via de mail of telefonisch.

Kosten: € 15,-  per keer (inclusief koffie en thee en basismaterialen, exclusief schilderdoek).

Locatie: Ds. Sicco Tjadenstraat C 120  9663 RE te Nieuwe Pekela(parkeren graag aan de hoofdstraat langs het Pekelder diep)

 

 

 

 

 

Workshop: Schilderen en Verlangen

In de zomer van 2019 start de workshop: Schilderen en Verlangen.

Het onderwerp van deze workshop is: Verlangen! Ieder van ons heeft wel een verlangen naar iets. Dit verlangen kan een thema zijn dat als een rode draad door je leven loopt of iets waar je op het moment van de workshop naar verlangt (bijvoorbeeld: rust, vrijheid, gezelschap, liefde, vakantie, enzovoorts). Tijdens de workshop begeleid ik jullie bij het vinden van het thema dat bij jou past en vervolgens bij het maken van een schilderij.

Tijdens de workshop gaan we niet alleen schilderen, maar ook werken met teksten die passen bij jouw thema en je schilderij. De teksten kunnen op allerlei manieren vorm krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een (bestaand) gedicht, een zin, citaat of een korte tekst.

Uiteindelijk ga je naar huis met een schilderij waarop je op verschillende manieren jouw verlangen vorm hebt gegeven.

Tijdstip:   10:00 uur – 15:00 uur  De datum wordt nader bepaald, afhankelijk van de wensen van belangstellenden.

Duur: 5 uur

Kosten: € 45,00 (inclusief lunch, koffie en thee en materialen)

Locatie: Ds. Sicco Tjadenstraat C 120  9663 RE te Nieuwe Pekela

Ben je geïnteresseerd in de schildersgroep en/of workshop en wil je meer informatie?

Bel dan naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

alles over mijn activiteiten