Schildersatelier

Met veel plezier organiseer ik activiteiten op creatief gebied: van workshops, teamuitjes tot vaste schildersgroepen. Mijn accent ligt op schilderen met acrylverf, omdat er veel mogelijk is met deze verf en het snel droogt. Al vele jaren ben ik actief als kunstschilder en graag breng ik mijn plezier in schilderen en kennis over op anderen. Veel is er mogelijk in mijn atelier, waar alle activiteiten zich afspelen, een gezellige ruimte met houtkachel. Met mooi weer is onze sfeervolle tuin natuurlijk ook beschikbaar. Hieronder vindt je meer informatie over de verschillende activiteiten.

Schildersgroepen

Op woensdagavond of donderdagmiddag kan er geschilderd worden onder mijn begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding pas ik aan bij ieders individuele behoefte en vraag. Het allerbelangrijkste is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het creatief bezig. Tussentijds instromen is mogelijk, indien er plaats vrij is. Het basismateriaal voor schilderen met acryl verf is aanwezig, zoals verf en kwasten. Gebruik je liever andere materialen om mee te werken, bijvoorbeeld olieverf of krijt, dan kun je  natuurlijk ook je eigen materialen meenemen.

Tijdstip:  Woensdagavond: van 19:00 uur – 21:30 uur of donderdagmiddag: van 13:30 uur – 16:00 uur.

Verhindering: Deelname aan de schildersgroep is niet facultatief of vrijblijvend. Daarom bij verhindering 24 uur van te voren afmelden via de mail of telefonisch. Vakanties worden in onderling overleg afgesproken.

Kosten: € 15,-  per keer (inclusief koffie en thee en basismaterialen, exclusief schilderdoek).

 

 

 

 

 

Workshop schilderen

Wil je af en toe creatief bezig zijn en je niet verbinden aan een vaste schildersgroep, dan kan dat ook. Per seizoen organiseer ik één of twee  schilderworkshops in mijn atelier. Op deze pagina vindt je meer informatie over de schilderworkshops.

Overige creatieve activiteiten

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor jouw team, bedrijf of vriendengroepje? In overleg is er veel mogelijk.

Herfstworkshop schilderen

Na twee gezellige zomerworkshops vindt op 2 november de herfstworkshop schilderen plaats. Het onderwerp van de herfstworkshop is: Wat doet de herfst met jou? De herfst is een indrukwekkende jaargetijde en kan veel invloed hebben op je gemoedstoestand. Van genieten van de speciale geuren en kleuren, het vooruitzicht van cocoonen in huis bij de kachel tot een somber gevoel over het einde van de zomer. Een mooi thema voor deze schilderworkshop. Gedurende de workshop begeleid ik jullie individueel. Halverwege de workshop wordt er een lekkere lunch geserveerd. Uiteindelijk ga je naar huis met een schilderij passend bij jouw beleving van de herfst.

Datum: Zaterdag 2 november 2019.  Tijdstip:   11:00 uur – 16:00 uur. Kosten: € 45,00 (inclusief lunch, koffie en thee en materialen).

Vooraankondiging Winterworkshop schilderen op: Zaterdag 25 januari 2020. Tijdstip:   11:00 uur – 16:00 uur.


Ben je geïnteresseerd in de schildersgroep en/of een andere creatieve activiteit en wil je meer informatie? Bel dan naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

Locatie: Ds. Sicco Tjadenstraat C 120  9663 RE te Nieuwe Pekela (Parkeren graag aan de hoofdstraat langs het Pekelder diep. Het atelier bevindt zich achter het woonhuis.)

alles over mijn activiteiten