Open atelier Nieuwe Pekela

Schildercursus, schilderworkshops en teamuitjes

Met veel plezier organiseer ik creatieve activiteiten: van schilderworkshops, teamuitjes tot wekelijkse schilderlessen.  Graag breng ik mijn enthousiasme in en kennis van schilderen over op anderen. De schilderactiviteiten spelen zich af in mijn atelier, een gezellige ruimte met houtkachel. Met mooi weer is onze sfeervolle tuin beschikbaar. Hieronder vindt je meer informatie.

Schildercursus

Elke woensdagavond en donderdagmiddag kan er geschilderd worden. Iedereen kan meedoen aan de schilderlessen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding pas ik aan bij ieders individuele vraag en ervaring. Het allerbelangrijkste is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het creatief bezig. Tussentijds instromen is mogelijk, indien er plaats is. Mijn accent ligt op schilderen met acrylverf, omdat er veel mogelijk is met deze verf en het snel droogt. Het basismateriaal voor schilderen met acrylverf is aanwezig, zoals verf en kwasten. Gebruik je liever andere materialen om mee te werken, bijvoorbeeld olieverf of krijt, dan kun je  natuurlijk ook je eigen materialen meenemen.

Tijdstip:  Woensdagavond: van 19:00 uur – 21:30 uur of donderdagmiddag: van 13:30 uur – 16:00 uur.

Kosten: Een deelnemer koopt een leskaart voor een aaneensluitend blok van 8 lessen voor: €  120,-  Daarvan mag hij/zij er één verzuimen. Inhalen op een ander tijdstip kan ook. Twee weken voor afloop van het cursusblok kun je aangeven of je verder gaat naar het volgende blok. De kosten zijn inclusief koffie, thee en schildermaterialen voor acrylverf (exclusief schilderdoek). In overleg kan er een betalingsregeling worden getroffen. Ook vakanties worden in onderling overleg afgesproken. Bij verhindering wel graag 24 uur van te voren afmelden.

Als je eens wilt ervaren hoe de schildercursus gaat, dan kun je een gratis proefles volgen (indien er plaats is).

 

 

 

 

 

 

Schilderworkshops

Wil je af en toe creatief bezig zijn en je niet verbinden aan een vaste schildersgroep, dan kan dat ook. Regelmatig organiseer ik een schilderworkshop op zaterdag  in mijn atelier. De schilderworkshops op zaterdag zijn voor beginners en gevorderden. Het basismateriaal is acrylverf. Gedurende de workshop begeleid ik jullie individueel. Halverwege de workshop wordt er een lekkere vegetarische lunch geserveerd. Naast plezier in schilderen hoop ik jullie een gezellig en ontspannen dagje uit te bieden. En uiteindelijk ga je naar huis met een kleurrijke schilderij.

De schilderworkshops op zaterdag zijn van: 11:00 uur – 16:00 uur. De kosten zijn: € 50,00 (inclusief lunch, koffie, thee en materialen).

Nieuwe data 2022:   27 augustus, 17 september, 29 oktober.

 

 

 

 

 

 

Overige schilderactiviteiten

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor jouw team, organisatie of vriendengroepje? In overleg is er veel mogelijk: Met elkaar een middagje schilderen aan de hand van een thema, samen een schilderij maken als afscheidscadeau voor een collega, elkaar naschilderen in de vorm van een karikatuur,  enz. Ook een combinatie van activiteiten gericht op teambuilding zijn mogelijk. In overleg ontwikkelen we een programma dat past bij jouw vraag.

De kosten voor 3 uur schilderplezier zijn: € 35,- per persoon (inclusief koffie, thee en materialen voor acrylverf). Groepsgrootte: minimaal 4 personen tot maximaal 10 personen.


Ben je geïnteresseerd in de schildersgroep, een workshop en/of een andere creatieve activiteit en wil je meer informatie? Bel dan naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

Locatie: Ds. Sicco Tjadenstraat C 120  9663 RE te Nieuwe Pekela (Parkeren graag aan de hoofdstraat langs het Pekelder diep. Het atelier bevindt zich achter het woonhuis.)

KVK-nr: 76511596. BTW-ID: NL003095689B85

 

 

alles over mijn activiteiten