over anneke

De meeste mensen kennen mij als een creatieve denker en doener, iemand die graag afwisselend bezig is met handen en hoofd.

Al vele jaren klus ik in en om het huis en ben ik een actieve tuinvrouw, bij mezelf en andere mensen. Daarnaast hou ik me bezig met het ontwerpen en stylen van interieurs en tuinen. Dierbare spulletjes opknappen en een nieuw leven geven is eveneens een passie van mij, net als het maken van een schilderij.

Ook ga ik graag in gesprek met mensen die worstelen met een vraagstuk in hun leven. Ik vind het fijn om alles wat ik heb geleerd en ontdekt in het leven te delen met anderen. Graag help ik anderen om een stap verder te komen richting ruimte in zichzelf en een vrij gevoel.

Onze omgeving mooier maken, dat is wat mij drijft bij wat ik doe. Het liefst samen met anderen. Daarom organiseer ik ook workshops en creatieve activiteiten zoals een schildersgroep. Ik geniet ervan om samen met anderen op een ontspannen manier creatief bezig te zijn in ons atelier in Nieuwe Pekela.

Ik ben afgestudeerd als filosoof aan de universiteit van Nijmegen en heb een opleiding tot creatief proces begeleider gevolgd in Amersfoort. Daarnaast ben ik al vele jaren kunstschilder.

Op 1 december 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘Open atelier Nieuwe Pekela’, als beeldend kunstenaar en docent kunstzinnige  vorming van amateurs.

Voor meer informatie over mijn opleidingen en werkervaringen verwijs ik je graag door naar LinkedIn.

Bel voor meer informatie naar: 0615105090 of stuur een mail: info@annekeduit.nl

 

 

 

 

 

 

alles over mijn activiteiten