Schildersgroep gestart

Na vele enthousiaste aanmeldingen is de schildersgroep op de woensdagavond compleet. Vanavond, op 30 januari starten de deelnemers in mijn atelier in Nieuwe Pekela. De ruimte is ingericht en onder andere aangepast met daglichtverlichting, zodat het ook ’s avonds fijn schilderen is. Ik ben er klaar voor en heb er veel zin in. De schildersgroep voor overdag is ondertussen ook bijna gevuld en gaat binnenkort starten. Daarover volgt later meer informatie op deze site.

Kunst en schilderen krijgen tegenwoordig veel aandacht in de media.  Op de televisie zijn weer mooie programma’s te zien. Het is dit jaar dan ook het jaar van Rembrandt (350 jaar geleden overleden). Een leerzaam  nieuw programma onder zijn naam is gestart. Het lijkt een mengvorm te zijn van Heel Holland bakt en De Voice of Holland. Getalenteerde amateurkunstenaars leren schilderen onder begeleiding van professionals. Voor iedereen die in schilderen geïnteresseerd is en zich verder wil ontwikkelen, een aanrader!

Wordt jij ook enthousiast en wil je ontdekken of schilderen jouw passie is? Of wil je je verder ontwikkelen? Laat het mij weten, want binnenkort volgt er meer informatie over een schilderworkshop in het voorjaar.